Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση "Τα Μαγικά Μαξιλάρια"


Τα μαγικά μαξιλαράκια


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας Θερμαϊκού και ο Σύλλογος Γυναικών Αγίας Τριάδας Θερμαϊκού,

Σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην παρακολούθηση της παιδικής θεατρικής παράστασης "Τα Μαγικά Μαξιλάρια" του Ευγένιου Τριβιζά από την Παιδική-Νεανική Σκηνή του "Νέου Θεάτρου Θεσσαλονίκης" στην αίθουσα Ολύμπιον.
Την παράσταση θα παρακολουθήσουμε οι γονείς μαζί με τα παιδιά μας την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 11:30πμ.

Θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση και την επιστροφή μας από και προς το θέατρο που θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Σχολείο Αγίας Τριάδας.
Το κόστος συμμετοχής είναι 9 ευρώ/άτομο (3 για το πούλμαν και 6 για το θέατρο).

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στα τηλέφωνα:
6983 40 45 38 (Δήμητρα)
6978 80 73 50 (Ειρήνη)
ή και προσωπικά έξω από το σχολείο.

Λίγα λόγια για το έργο:
Μια χώρα χωρίς ουρανό. Ένας άπληστος άρχοντας με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαυρο φτερό. Ένας καταχθόνιος μυστικοσύμβουλος. Ένας νόμος που καταργεί τις γιορτές, τις Απόκριες, τα πάρτι γενεθλίων και τις Κυριακές. Ένας ύπουλος αρχιμάγος. Μια παπαρούνα κατακόκκινη σαν φλόγα και χιλιάδες μαξιλάρια που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να στερήσουν τον κόσμο από τα όνειρά του.
Αλλά τα όνειρα δεν σβήνουν έτσι εύκολα. Απεναντίας, κάτι ονειράκια τοσοδά, που δεν σου γεμίζουνε το μάτι, φουντώνουνε καμιά φορά, φουντώνουνε σαν την φωτιά, γίνονται σίφουνας, λαίλαπα γίνονται και κάνουνε τον κόσμο άνω κάτω. Κάποτε λοιπόν στην Ουρανούπολη...



Πηγη: http://www.neotheatro.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου