Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Η μικρή Ελίσα μας χρειάζεται!

Αγαπητοί γονείς και φίλοι του συλλόγου μας,
 
Η Ελίσα είναι ένα μικρό κοριτσάκι 4,5 χρόνων που αντιμετωπίζει, δυστυχώς, ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να φύγει στο εξωτερικό (συγκεκριμένα στην Ιταλία), για θεραπεία και πιθανή χειρουργική επέμβαση, στις 6 Μαΐου 2014.
'Εχουν δημιουργηθεί 3 όγκοι με θρομβώσεις στην περιοχή της παρειάς, στην παρωτίδα, που είναι πολύ επικίνδυνες διότι υπάρχει ενδεχόμενο παράλυσης, εξαιτίας του ότι είναι το σημείο όπου περνούν όλα τα νεύρα του προσώπου.
 
Το παιδί το γνωρίζω προσωπικά από πολύ μικρό καθώς είναι συμμαθήτρια του μικρού μου γιού στο νηπιαγωγείο του Σχολείου της Φύσης στον Τρίλοφο. Η μαμά της Ελίσας , η Λόλα, εργάζεται ως βοηθητικό προσωπικό στο Σχολείο της Φύσης και ο μπαμπάς της, ο Νίκος, είναι αυτή την περίοδο άνεργος. 

Προτείνω ως Συλλόγος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας Θερμαϊκού αλλά και ο καθένας μεμονωμένα όσο μπορεί, να προσφέρουμε στην οικογένεια μια βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει μερικά από τα έξοδα του ταξιδιού και της επέμβασης.

Τα χρήματα μαζεύει ο Σύλλογος Δέντρο Ζωής, που αποτελείται από γονείς του Σχολείου της Φύσης. 

Παραθέτω κάτωθεν τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού του συλλόγου:
ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡ.ΛΟΓ.: 9800 7928 130
IBAN: GR54 0150 1040 0000 9800 7928 130
(Παρακαλείσθε να αναγράφεται στην κατάθεση ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ από ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ ώστε να κοπούν οι αντίστοιχες αποδείξεις.)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,
Νικη Χατζηπαρτάλη
Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμένων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Τριάδας Θερμαϊκού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου