Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μια εξαιρετική ομιλία!

Το Σάββατο μιλήσαμε για τη "Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση". Η ομιλία της κας Κυριακίδου ήταν εξαιρετική! Σε μια γεμάτη αίθουσα του σχολείου μας, γονείς και όχι μόνο... παρακολουθήσαμε με πολύ προσοχή, συζητήσαμε απορίες και βγήκαμε πραγματικά πιο δυνατοί, ώστε να έχουμε τη δύναμη να διδάξουμε στα παιδιά μας ένα θέμα πολύ σημαντικό για την μελλοντική τους πορεία ως άνθρωποι, φίλοι, σύντροφοι και επαγγελματίες.
Μάθαμε τα σημεία που εκμεταλλεύεται ένας πιθανός παιδόφιλος: την ΑΘΩΟΤΗΤΑ, την ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΗΣ και το ΦΟΒΟ...
Πολλά τα σπουδαία και πολύτιμα όλα όσα ακούσαμε!

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονεών ευχαριστούμε πολύ την κα Κυριακίδου, την ψυχολόγο μας, για την ομιλία αυτή και ελπίζουμε να την ξαναδούμε στο σχολείο μας σύντομα! 

Και ένα μήνυμα από την Κα Κυριακίδου:

"Καλημέρα και καλή εβδομάδα. 
Θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω όλους για το πολύ όμορφο και δημιουργικό απόγευμα που περάσαμε,  στην συνάντηση που είχαμε για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Ήταν πραγματικά πολύ ζεστή η υποδοχή σας και πολύ όμορφο το  κλίμα που συνάντησα!Μπράβο! Πάντα τέτοια!Σας στέλνω το κείμενο της παρουσίασης (για περισσότερη μελέτη!!!). Συνηθίζω ό,τι γράφω είτε άρθρα είτε σεμινάρια - ομιλίες, να τα αναρτώ στο  facebook ( www.facebook.com/mariakyriakidou70   και  αργότερα στην σελίδα μου (www.mariakyriakidou.gr) Mιας και δεν την χειρίζομαι εγώ , υπάρχει μια καθυστέρηση. 
Να' στε πάντα καλά,Μαρία Κυριακίδου"











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου